Boomstam kandelaar

  • Beschrijving


Stoer sfeerlicht, gemaakt van een stuk boomstam waaruit een mooie voorstelling is gelaserd. Zet er een waxinelichtje in en het schijnt prachtig door. Veilig voor echte kaarsjes, maar vertrouwd u het niet of zet u dit lampje op bv. een kinderkamer, dan kunt u er ook een oplaadbaar nep-kaarsje in doen.

Afmetingen:
Hoogte ongeveer 10 cm
Doosnede verschilt van 11 - 13 cm

Diverse uitvoeringen:
* Bloesemtak met vogeltjes
* Dennenbos met dieren
* Sterrenmeisje

Ook verkrijgbaar in boomstamlichtje met drie verschillende afbeeldingen, voor ieder seizoen iets passends! (Inclusief de Yggdrasil levensboom die niet meer als enkel venster kandelaar verkrijgbaar is.) Zie hieronder bij "Aanbevolen artikelen"

Let op: omdat hout een natuurprodukt is kan het geleverde produkt afwijken van de getoonde foto (schors kan donker en robuust zijn, maar ook wat gladder en lichter, bv als het berkenhout is. U kunt uw voorkeur voor lichte of donkere stam, gladde of juist heel robuuste boomschors, aangeven in het opmerkingveld, indien mogelijk houden we hier zeker rekening mee.) Ook de afmetingen zijn slechts een indicatie en kunnen wat verschillen.
 Middenin het Zwarte Woud in Duitsland is Finkbeiner gevestigd. Zij bedenken en maken oa. prachtige houten woonaccessoires, deels handgemaakt en van hout uit het Zwarte Woud, zoals appel- en perenhout. Gekapt volgens duurzame bosbouw principes. Met vakmanschap en respect voor de natuur.
 

 

€ 18,95

Beschikbare opties:

Afbeelding :